Utility Provider

In 2013 is Utility Provider opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een enthousiast team.

Utility Provider is serviceprovider voor vastgoed partijen, financieel dienstverleners, relocation bureau’s en wederverkopers. Utility Provider doet twee dingen: mensen helpen in een verhuisbeweging met hun nutsvoorzieningen en mensen helpen besparen op diensten die ze elke dag gebruiken zoals energie, internet, tv, mobiel, verzekeringen en water.

MRTN by Schep | Van Herk

MRTN by Schep | Van Herk verzorgt advies en begeleiding in vastgoedbeleggingen, voor zowel particuliere als institutionele beleggers, vastgoedfondsen, pensioenfondsen of investeerders. MRTN by Schep | Van Herk is een nieuw initiatief, maar gestoeld op jarenlange ervaring, de onmisbare knowhow en bewezen track record.

Martin Visser, voorheen werkzaam als Manager Investor Relations bij ASR Vastgoed Projecten B.V., begeleidde vele vastgoedbeleggingstransacties. Beide bedrijven Schep en Van Herk eveneens. Zo vonden zij elkaar en combineren ze kennis, ervaring en netwerk om deze business vorm en inhoud te geven. De werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, discretie, betrokkenheid en nauwgezetheid.