Werken aan uw succes

In de huidige woningmarkt is een goede makelaar heel belangrijk. Een makelaar die proactief handelt, met u meedenkt en werkt aan een helder doel. Een tevreden klant. ‘Succes in wonen’ is onze slogan. En die toevoeging dragen wij niet voor niets.


Waarin wij ons onderscheiden?

Wij hebben onze pluspunten voor u op een rijtje gezet

Plus 1

Wij zijn onderdeel van een professionele organisatie, met ruim 50 jaar ervaring. We beschikken over een eigen juridische afdeling en zijn tevens onderdeel van makelaarsorganisatie NVM.

Plus 2

Wij zijn een full service makelaardij. We begeleiden (ver)kopers tijdens het gehele proces van aan- en verkoop. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een goedkopere vorm van bemiddeling: vraag onze makelaar naar de mogelijkheden voor een vlotte, kostenbesparende verkoop.

Plus 3

Wij gaan altijd mee met de nieuwste (online) ontwikkelingen en zetten moderne acties in.

Plus 4

Onze medewerkers beschikken over een flinke dosis enthousiasme, onze vestigingen zijn toegankelijk en bevinden zich allen op A-locaties.

Plus 5

Via 'mijn dossier' blijft u 24/7 op de hoogte.

Plus 6

We beschikken over een groot, actueel zoekersbestand met kandidaat-kopers. Deze zoekers schrijven we actief  aan met woningen die bij ons in verkoop komen.

Dus...

Geef uw aan- of verkoop uit handen aan Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij en wij zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

Neem nu contact met ons op