Over ons

Voor woningen van hartje centrum tot landelijk gebied, van nieuwbouw tot bedrijfspand, van villa tot penthouse. Voor huizenbezitters die vakkundig en voor de juiste prijs hun woning willen verkopen. Voor ondernemers met vragen over bedrijfsonroerend goed. Voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken…

Met trots presenteren wij u onze diensten op het gebied van wonen, excellent onroerend goed, bedrijfsonroerend goed, verhuur en nieuwbouw.

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij 

Werkt aan uw succes in wonen. Voor exclusief landelijk onroerend goed, bedrijfsmatig onroerend goed en voor zowel koop als huur. Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij NVM Makelaardij is een organisatie met brede dekking. Onze kantoren bevinden zich strategisch verspreid in Capelle a/d IJssel, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Schoonhoven, Ridderkerk, Rotterdam en Zoetermeer. Tevreden klanten staan bij ons met stip op nummer één. Wij houden van een enthousiaste en pro-actieve aanpak.

Blik op de toekomst

Wij willen ons blijven onderscheiden in de vastgoedmarkt. Onze ervaring in combinatie met vooruitstrevende werkwijzen, zoals sociaal netwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen, helpen ons hierbij. Een hoge mate van betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en een discrete werkwijze vinden wij belangrijk.

Samen succes in wonen

Per mei 2012 hebben Van Herk Makelaardij, Schep Makelaardij, en Van der Giessen & Van Herk Makelaardij een overeenkomst tot bedrijfsbrede samenwerking getekend. Dit houdt in dat er een gezamenlijke afstemming is op het gebied van organisatie en marktbenadering.