Meer over Woningpromotie bij Peter Veldkamp & Van Herk

Wij spannen ons buitengewoon in om de verkoop van uw woning te bespoedigen.
Onderstaand leest u meer over de diverse tools die we daarbij inzetten.

Plattegronden

Met een professionele plattegrond geeft u bezoekers een beter inzicht van de indeling van uw woning. Ze kunnen de plattegrond zowel 'plat' (2-dimensionaal) als in 3D bekijken. En nóg leuker: bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken. Een muur, deur of raam verplaatsen, een uitbouw maken. Of de woning inrichten door er meubels in te slepen. Dit kan allemaal met de tekentools van de plattegrond. Uw woning wordt dus langer en intensiever bekeken. Dit levert u meer kwalitatieve contacten op, waarmee u de kans op een snelle verkoop van uw woning vergroot. Indien uw woning op Funda is voorzien van plattegronden, is tevens de ranking verhogend op Funda. Dit vergroot de kans dat potentiële kopers uw woning in het vizier krijgen!

Toppositie

Funda plaatst uw object prominent bovenin de zoekresultaten met gevonden aanbod. Onderzoek heeft uitgewezen dat huizen en pojecten op deze positie veel vaker bekeken worden, waardoor de verkoopkansen toenemen. Toppositie kan per maand worden aangevraagd.

Woning in beeld

Funda plaats uw object prominent op de homepage van Funda met 'Woning in beeld”. Met uw object op deze prominente plaats creëert u direct nieuwe verkoopkansen. U kunt uw Woning in beeld per provincie instellen. Uw woning wordt dan alleen getoond wanneer de bezoeker een huis zoekt in de door u opgegeven provincie. Woning in beeld kan per maand worden aangevraagd.

Videopresentatie

De wooncommercial bestaat uit bewegende foto's, ondersteund door achtergrondmuziek. De video is te gebruiken op onze eigen website, Funda en social media. De online commercial is opgebouwd uit circa 15 digitale foto's. De foto's komen bewegend in beeld, net alsof er echt gefilmd is.

Bouwtechno keuring

Met een bouwtechnische keuring bent u de koper een stapje voor. Deze wil namelijk graag weten hoe de bouwtechnische staat van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Ook zijn de rapporten geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. Bouwtechnische rapporten van Perfectbouw worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto's, wordt full color uitgeprint en in drievoud verzonden.

Perfectlabel

Het Perfectlabel is een energielabel en -besparingrapport waar het 'verplichte' energielabel nog maar slechts een heel klein onderdeel van is. Het is een volledig energiebesparingrapport, op maat toegesneden voor de betreffende woning. Zo wordt het energielabel een item wat niet langer discussie oproept, maar werkelijk een toegevoegde waarde biedt tijdens het aan- en verkoopproces van een woning!

Verkoopstyling

Verkoopstyling is een te koopstaande woning dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kan worden verkocht tegen de best mogelijke prijs. Een verkoopstyliste zal uw woning op professionele wijze verkoopklaar maken. Particuliere huizen-verkopers zijn vaak 'emotioneel' betrokken bij de inrichting van hun huis. Het merendeel van de potentiële kopers weet niet door de inrichting van de huidige bewoners van een koopwoning 'heen' te kijken en haakt daardoor af. Verkoopstyling vergroot dus de verkoopkansen van uw woning!

 

Uniek driehoeksbord

U krijgt een uniek V-bord welke te bevestigen is aan de buitenkant van uw raam. Door het plaatsen van deze borden zorgt u ervoor dat toevallige voorbijgangers op de hoogte worden gesteld van uw te koop staande woning. Deze opvallende borden leiden tot een snellere verkoop van uw woning en zijn daarom ook onmisbaar in het verkooptraject.

360° foto's

Een 360° foto geeft op een aantrekkelijke manier een ruimtelijk beeld van uw woning. Zo krijgen potentiële kopers een zo goed mogelijk beeld van uw woning. Woningen met 360° foto's trekken niet alleen meer bezichtigingen. Ook blijven geïnteresseerden langer naar uw woning kijken en dat vergroot direct de verkoopkansen.