Proactief bij de verkoop van uw nieuwbouwproject!

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij werkt zeer nauw samen met haar zakelijke klanten. Door deze Peter Veldkamp & Van Herk-aanpak zijn er al diverse nieuwbouwprojecten succesvol in verkoop genomen. Wij adviseren u namelijk al voordat de bouw begint en zorgen zo voor een goede start van uw nieuwbouwproject. En ook tijdens het verkooptraject zijn we proactief, betrokken en servicegericht.

De Peter Veldkamp & Van Herk meerwaarde: de 7 onderscheidende punten van Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij

In de huidige nieuwbouwmarkt is een goede makelaar van groot belang. Hij of zij bepaalt immers voor een groot deel een succesvolle verkoop van uw nieuwbouwproject. De makelaars van Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij weten dit als geen ander en bieden u meerwaarde. Waarin wij ons onderscheiden?

  1. Ruime ervaring met bemiddeling bij uiteenlopende nieuwbouwprojecten.
  2. Peter Veldkamp & Van Herk richt zich niet alleen op de verkoop, maar denkt vanaf de planvorming mee met als resultaat een nieuwbouwplan dat naadloos aansluit bij uw vraag.
  3. Onderdeel van makelaarsorganisatie NVM: een brede, professionele organisatie met een eigen juridische afdeling.
  4. Proactieve NVM-makelaardij: verzenden standaard buurtmailing, innovatieve verkoopacties, QR-code om in te scannen met de mobiele telefoon voor meer informatie en het inzetten van Sociale Media.
  5. Toegankelijke vestigingen met gastvrije medewerkers op een mooie locatie. 
  6. Meer dan 1.500 hits per week op de website www.peterveldkampenvanherk.nl.
  7. Een groot, actueel zoekersbestand met kandidaat-kopers.