DE JUISTE MATCH IN BEDRIJFSHUISVESTING

Wilt u als ondernemer uw kantoor, horecagelegenheid, bedrijfspand, winkel of ander zakelijk vastgoed in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Rotterdam? Schakel Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij in.

Waarom zijn wij zo gedreven in het verhuren van zakelijk onroerend goed? We hebben een groot netwerk. Ondernemers uit de regio kennen ons. Daardoor zijn we in staat sneller de ideale huurder te vinden voor uw bedrijfspand. De juiste match is snel gemaakt. Uiteraard bieden wij uw bedrijfspand ook via Fundainbusiness.nl te huur aan.

Het Bedrijfsruimte Verhuurplan

Stap 1 – Kennismaking

Onze makelaar komt bij u langs om kennis te maken en uw zakelijk vastgoed te bezichtigen. De makelaar legt uit hoe de verhuur in zijn werk gaat en geeft antwoord op uw vragen. Tijdens de bezichtiging komen aspecten zoals de ligging en technische staat van het bedrijfspand aan bod en worden de financiële lasten in kaart gebracht.

Stap 2 – Verhuurvoorstel

Op basis van het gesprek en de bezichtiging, bepaalt de makelaar voor welke huurprijs u het bedrijfspand kunt verhuren. Vervolgens ontvangt u een verhuurvoorstel. Daarin staat beschreven hoe wij uw pand onder de aandacht willen brengen, wat de huurprijs is en wat de algemene voorwaarden zijn bij verhuur van uw kantoor, horecagelegenheid, bedrijfshal of winkel.

Stap 3 – Verhuurgereed maken van het bedrijfspand

Zorg ervoor dat uw bedrijfsonroerend goed er netjes uitziet en uitnodigt om over te nemen. Kijk daarbij door de ogen van potentiële huurders: Wat vindt u belangrijk aan een nieuw bedrijfspand en waar zou u tijdens een bezichtiging op letten of op afknappen?

Stap 4 - Bezichtigingen

Onze makelaar coördineert en begeleidt alle bezichtigingen. U hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Tijdens de rondleiding krijgt de makelaar een goed beeld van de potentiële huurder en daar stemt hij zijn vervolgstrategie op af. Na de bezichtiging koppelt de makelaar direct zijn bevindingen aan u terug.

Stap 5 - Onderhandelingen

Een Peter Veldkamp & Van Herk makelaar weet exact hoe hij moet onderhandelen om de juiste prijs voor uw bedrijfspand te bedingen. Uiteraard spreekt hij vooraf de onderhandelingen met u door. Ook stelt hij u op de hoogte van zaken waarmee u rekening moet houden als uw pand wordt verhuurd.

Stap 6 – Huurovereenkomst opstellen

Nadat u overeenstemming heeft bereikt over de huurprijs, wordt de huurovereenkomst opgesteld. Uw makelaar loopt deze uitgebreid met u door. Vervolgens zal de huurovereenkomst worden ondertekend door de verhuurder en huurder. Na ondertekening van de huurovereenkomst en het voldoen van de waarborgsom en de huursom, is de huur gesloten.

Wilt u meer weten over onze aanpak bij bedrijven?

Neem contact met ons op

Wij hebben vestigingen in Gouda, Capelle a/d IJssel, Zoetermeer, Ridderkerk, Rotterdam, Schoonhoven en Krimpen aan de IJssel. Graag tot ziens!