SUCCES IN VASTGOED

De markt voor commercieel vastgoed is volop in beweging. De aantrekkende economie zorgt voor een toenemend aantal transacties op de zakelijke markt. De bezettingsgraad van kantoren en bedrijfshallen neemt toe en ook in winkelgebieden is meer vraag naar bedrijfsruimte. Dit is het juiste moment om in te stappen, of u nu bedrijfsruimte zoekt, zelf bedrijfsruimte op de markt wilt brengen, of overweegt te beleggen in zakelijk vastgoed.

Het sleutelwoord in deze markt is conceptueel denken. Inspelend op de veranderende vraag in de markt is herontwikkeling van bedrijfsruimtes aan de orde van de dag. Als uw bedrijfsmakelaar zijn wij de partij bij uitstek om te vertellen hoe deze vraag zich in uw regio ontwikkelt en hoe u hier optimaal op in kunt spelen, of u nu huurt of koopt, verhuurt of verkoopt, of commercieel vastgoed als een belegging ziet.

Ambachtelijk makelen

Bovenal komt het neer op wat wij ambachtelijk makelen noemen. U mag van ons verwachten dat wij ons vak verstaan en dat wij kennis hebben van vraag en aanbod op de lokale markt. Wat wij hieraan toevoegen, is onze gedrevenheid en een groot en actueel netwerk. De beste deal is een win-win deal en wij doen er alles aan om vraag en aanbod steeds weer snel en effectief te matchen. Dit is goed voor u als opdrachtgever, maar ook voor het vestigingsklimaat in de regio en daar profiteren we met zijn allen van.

Neem contact met ons op