UW NIEUWE BEDRIJFSRUIMTE SUCCESVOL HUREN IN ZES STAPPEN

Uw onderneming starten of uitbreiden? In Rotterdam Rijnmond, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek vindt u hiervoor altijd passende bedrijfsruimte. Dankzij ons grote netwerk weten wij vaak al in een vroeg stadium dat bepaalde objecten vrijkomen. Wie weet kunnen wij u meteen al koppelen! Zo niet, dan gaan wij direct voor u op zoek naar bedrijfsruimte die voldoet aan al uw wensen.

Voor het snel vinden van het juiste object hanteert Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij een aanpak in zes stappen.

Stap 1: Zoeken

Uw zoektocht begint altijd met een vrijblijvend gesprek met onze bedrijfsmakelaar. U schetst de criteria waaraan uw nieuwe bedrijfsruimte moet voldoen en u scherpt uw wensen eventueel verder aan. U krijgt ter plekke een overzicht van passend aanbod in de gewenste prijsklasse. Zit hier niet meteen bij wat u zoekt, dan blijft uw makelaar u hierna op de hoogte houden van elk nieuw object binnen uw selectiecriteria dat op de markt komt.

Stap 2: Bezichtigen

Hebt u één of meerdere bedrijfsruimtes gezien die u aanspreken, dan regelt uw makelaar een bezichtiging. Hier gaat u gezamenlijk heen. U krijgt zo een beter beeld van het object en uw makelaar kijkt kritisch mee wat betreft de technische staat en de eventueel benodigde aanpassingen.

Stap 3: Onderzoeken

Heeft u de ideale bedrijfsruimte gevonden? Uw makelaar verricht nu eerst nader onderzoek. Hij kijkt naar de rechten en plichten die samenhangen met de huur van het bewuste object, houdt bepalingen tegen het licht die van invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering en onderzoekt wat de eventuele mogelijkheden zijn tot aanpassen en uitbreiden.

Stap 4: Onderhandelen

Besluit u het object te willen huren, dan overlegt u met uw makelaar over de te kiezen onderhandelingsstrategie. Hierna start uw makelaar de onderhandelingen op zoals hij met u besproken heeft. U wordt doorlopend geïnformeerd over de voortgang, ook als er voorwaarden en bepalingen aan de orde komen die eerder niet bekend waren of besproken zijn.

Stap 5: Ondertekenen

Is er eenmaal overeenstemming over de huurprijs en de ingangsdatum, dan wordt de huurovereenkomst opgesteld. Uw makelaar loopt deze uitgebreid met u door. Na het ondertekenen van deze overeenkomst door u en de verhuurder voldoet u de waarborgsom en de eerste huursom. De huur is een feit.

Stap 6: Opleveren

Rondom het moment van de sleuteloverdracht houden wij alle details in de gaten en zorgen wij dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Uw makelaar is erbij als u de sleutel in handen krijgt. Gefeliciteerd, u kunt nu uw bedrijfsruimte betrekken en uw bedrijf lanceren, of verder uitbreiden!

Wilt u exact weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het huren van bedrijfsruimte?

Neem contact met ons op