Plattegronden

Met een professionele plattegrond geeft u bezoekers een beter inzicht van de indeling van uw bedrijfsobject. Ze kunnen de plattegrond zowel 'plat' (2-dimensionaal) als in 3D bekijken. En nóg leuker: bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken. Een muur, deur of raam verplaatsen, een uitbouw maken, of het bedrijfsobject inrichten door er meubilair in te slepen. Dit kan allemaal met de tekentools van de plattegrond. Uw bedrijfsobject wordt dus langer en intensiever bekeken. Dit levert u meer kwalitatieve contacten op, waarmee u de kans op een snelle verkoop van uw bedrijfsobject vergroot. Indien uw bedrijfsobject op Funda is voorzien van plattegronden, is tevens de ranking verhogend op Funda. Dit vergroot de kans dat potentiële kopers uw bedrijfsobject in het vizier krijgen!

Toppositie

Wij plaatsen uw object prominent bovenin de zoekresultaten met het gevonden aanbod. Onderzoek heeft uitgewezen dat bedrijfsobjecten op deze positie veel vaker bekeken worden, waardoor de verkoopkansen toenemen. Toppositie kan per maand worden aangevraagd.

Object in beeld

Wij plaatsen uw object prominent op de homepage van Funda met 'Object in beeld”. Met uw object op deze prominente plaats, creëert u direct nieuwe verkoopkansen. U kunt uw Object in beeld per provincie instellen. Uw bedrijfsobject wordt dan alleen getoond wanneer de bezoeker een object zoekt in de door u opgegeven provincie. Object in beeld kan per maand worden aangevraagd.

Videopresentatie

De bedrijfsvideo bestaat uit bewegende foto's, ondersteund door achtergrondmuziek, te gebruiken op onze eigen website en Funda. De onlline video is opgebouwd uit circa 15 digitale foto's. De foto's komen bewegend in beeld, net alsof er echt gefilmd is.

Bouwtechno keuring

Met een bouwtechnische keuring bent u de koper een stapje voor. Deze wil namelijk graag weten hoe de bouwtechnische staat van uw bedrijfsobject. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Bouwtechnische rapporten van Perfectbouw worden erkend door alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto's, wordt full color uitgeprint en in drievoud verzonden.

Perfectlabel

Het Perfectlabel is een energielabel en -besparingrapport waar het 'verplichte' energielabel nog maar slechts een heel klein onderdeel van is. Het is een volledig energiebesparingrapport, op maat toegesneden voor het betreffende bedrijfsobject. Zo wordt het energielabel een item wat niet langer discussie oproept, maar werkelijk een toegevoegde waarde biedt tijdens het aan- en verkoopproces van een bedrijfsobject!

360° Foto's

Een 360° foto geeft op een aantrekkelijke manier een ruimtelijk beeld van uw bedrijfsobject. Zo krijgen potentiële kopers een zo goed mogelijk beeld van uw object. Bedrijfsobjecten met 360° foto's trekken niet alleen meer bezichtigingen, ook blijven geïnteresseerden langer naar uw object kijken en dat vergroot direct de verkoopkansen.

Uniek driehoeksbord

U krijgt een uniek V-bord, om te bevestigen op een zichtbare plek aan uw bedrijfobject, om de interesse te wekken van potentiële kopers en toevallige voorbijgangers.