Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij klaar voor de toekomst

Peter Veldkamp Makelaardij is al 10 jaar een begrip in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en omgeving. De kracht van ons kantoor zit hem in de complete dienstverlening: net dát ietsje meer, net dát beetje anders.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een oprecht betrokken partner tijdens het verkoop- en aankoopproces. Daarmee is Peter Veldkamp Makelaardij toe aan de volgende stap. We gaan de samenwerking aan met het grote makelaarskantoor Van Herk Makelaardij, onder de nieuwe naam ‘Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij’.

Van Herk Makelaardij is ruim 50 jaar actief in Zuid-Holland, met vestigingen in o.a. Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Rotterdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Gouda, Schoonhoven en Zoetermeer. Deze full service makelaar is uitgeroepen tot Woningmakelaar van het Jaar 2016 en altijd op zoek naar processen die beter kunnen. Zo betalen klanten courtage naar tevredenheid, om met elkaar het beste resultaat te bereiken. De samenwerking met Van Herk Makelaardij is dan ook een logische stap. Samen gaan we de voordelen van een groot werkgebied in combinatie met lokale aanwezigheid benutten.
 

Wij blijven de vertrouwde makelaar die met u meedenkt

Op onze vestiging in Berkel en Rodenrijs blijft u gewoon contact houden met vertrouwde gezichten. Het is alleen de naam die verandert. Daar hoort natuurlijk een passende huisstijl bij, die u terugziet in ons logo en op onze website. En ambitieus als we zijn, weten we onze makelaarsdiensten door de samenwerking verder te optimaliseren. We zijn overgestapt van branchevereniging VastgoedPRO naar de NVM. Ook is het zoekersbestand met potentiële kopers uitgebreid, waardoor we sneller kopers voor woningen vinden.

Bent u benieuwd hoe wij als Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij vooruitkijken? U bent van harte welkom op ons kantoor om van gedachten te wisselen. De koffie en thee staat voor u klaar!

Contact

Terug naar het overzicht