Open Taxatie Dag

Wilt u reële toekomstplannen maken? Doe dan gratis mee met de Open Taxatie Dag op zaterdag 27 januari 2018! In 3 stappen weet u vrijblijvend wat uw woning waard is:

1. Aanvragen waardebepaling

Neem contact op met Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij voor de kosteloze waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dag.

2. Makelaar op bezoek

Op het afgesproken tijdstip komt één van onze makelaars uw woning bekijken. Dit neemt maximaal 30 minuten van uw tijd in beslag.

3. Woningwaarde bepaald

Binnen 5 werkdagen na onze Open Taxatie Dag brengt de makelaar u mondeling op de hoogte van de marktwaarde van uw huis. U weet precies waar u aan toe bent.

Ook gratis de waarde van uw huis weten?

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij geeft deelnemers aan de Open Taxatie Dag gratis inzicht in hun financiële mogelijkheden. Dat is zinvol in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u overweegt om te verhuizen. Of als u benieuwd bent naar de overwaarde van uw woning. Wat de reden ook is, wij scheppen duidelijkheid.

Met één telefoontje schrijft u zich in voor de Open Taxatie Dag. Onze makelaar bepaalt dan gratis en vrijblijvend de woningwaarde van nu. En u zet de eerste stap naar het vervullen van uw woonwensen van morgen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak inplannen, of heeft u vragen, neem dan contact op met ons kantoor.

Contact

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport. Als u een hypotheek aanvraagt, eisen geldverstrekkers een uitgebreid taxatierapport.

Terug naar het overzicht