Dé verkoop- en aankoopmakelaar van 2017!

Van Herk Makelaardij mag zich opnieuw de Woningmakelaar van het Jaar noemen. Op 9 november nam het kantoor maar liefst twee awards in ontvangst, voor verkoopmakelaar én aankoopmakelaar van 2017. Een erkenning om trots op te zijn.

Vastgoed, een onafhankelijk platform voor de woningmakelaardij, reikte de awards namens woonconsumenten en de vakjury uit. Het doel van de verkiezing is om succesvolle makelaars een podium te geven, om zo andere Nederlandse woningmakelaars te inspireren. Vorig jaar won Van Herk Makelaardij de juryprijs met het innovatieve concept ‘courtage naar tevredenheid’. Des te spannender was de finale in Amersfoort dit jaar, na genomineerd te zijn voor twee publieksprijzen in de provincie Zuid-Holland.

De makelaar van morgen

Tevreden huizen(ver)kopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een cijfer en een review. Dankzij de hoge waardering van haar klanten won Van Herk Makelaardij zowel de Verkoopmakelaar Award als de Aankoopmakelaar Award. Een waardevolle bevestiging dat deze lokaal gewortelde makelaar daadwerkelijk het verschil in de hectische woningmarkt maakt. En dat zet Van Herk Makelaardij ook naar de toekomst toe voort, met de ambitie om de verwachtingen keer op keer te overtreffen.

Terug naar het overzicht